Az egészséges kozmetikai termékek tündöklése

2019 szeptember 30

Az egészséges kozmetikai termékek tündöklése

Testünk folyamatos megóvása, megújulása nagymértékben függ attól, hogyan bánunk önmagunkkal, és milyen lehetőségekkel élünk. Létfontosságú, hogy mindig körültekintően válogassuk meg, mit engedünk közel magunkhoz. Ezzel testünket, szellemünket is óvjuk, szépítjük, frissítjük, gyógyítjuk, hiszen a körülöttünk, bennünk zajló folyamatok mindegyike interakcióban van egymással – így maradunk egészségesek.

Hiába hatékony egy-egy kozmetikai termék, ha ezzel ártunk önmagunknak, és környezetünknek. A műtrágyákkal terhelt, kizsigerelt talajból származó, génmódosított, agyon vegyszerezett növényi forrásból készült kozmetikumok sohasem említheőek egy lapon a bio, vegán, organikus natúr kozmetikumokkal. 

 

A fogantatásában megerőszakolt, abba beavatkozó, növekedésében mesterségesen felgyorsított majd világra jövő vérszegény növényvilág nem más, mint kényszer születés – ellentmond a Nagy Egész Rendjének, így ellentmond a természetnek és az embernek is. Ezért elengedhetetlen a tudatos odafigyelés és felelős döntés. 

A megfelelő kozmetikumok, szépészeti termékek felkutatásához majd kiválasztásához kevés a megérzés. Nincs könnyű dolgunk… Országonként eltérő minősítési kritériumok vonatkoznak az egyes kozmetikai termékekre, és a rajtuk feltüntetett összetevők gyakran semmit nem mondanak számunkra. Pedig muszáj, hogy egészségesen tápláljuk a testünket külsőleg és belsőleg egyaránt. 

Ezért van, hogy a MADHAVA termék portfóliójába csak a minőségileg szigorúan megszűrt, világszerte elismert, nemzetközi díjakkal bíró luxus-, prémium kategóriás kozmetikai remekművek kerülhetnek.

Nem kötünk kompromisszumokat! Azért dolgozunk, hogy tökéletes, egészséges, hatékony termékeket ismertessünk meg veletek és juttassunk el hozzátok.
Olyan organikus, vegán, bio, natúr kozmetikai készítményeket forgalmazunk, melyekben minden ellenérzés nélkül, a legmesszemenőbben megbízhatsz. Így semmiféle toxikus, mesterséges, rád veszélyt jelentő anyag nem jut a szervezetedbe, és nem éri bántódás sem az állatokat, sem a Földet.

Természetes kozmetikumaink olyan különleges hatóanyagokból készült kompozíciók, melyek Magyarországon nem találhatóak meg.

Az összes általunk forgalmazott termék kiválasztásánál döntő fontosságú az, hogy csak és kizárólag adalékanyagmentes, az embert, a flórát és faunát, a természeti környezetet tiszteletben tartó cégekkel működünk együtt, melyek karitatív tevékenységet is végeznek.

MADHAVA – Válassz, teszteld, használd!