Fizetési módok

Fizetési módok

Vevőink a megrendelt termékek árát és a szállítás  költségét, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express bankkártyával, banki átutalással, előreutalással, is teljesíthetik, a webáruházunk részére, valamint lehetőség van utánvét fizetési módra is.

Simplepay

Vevőink a megrendelt termék árát és a szállítás esetleges költségét bankkártyás fizetéssel vagy elektronikus pénzzel is kifizethetik, ( ahogy fentebb felsoroltuk) webáruházunk számára. Ez kétféle módon történhet.

Ha a vevő már SimplePay felhasználó, bejelentkezhet a Simplepay rendszerébe (e-mail és jelszó párossal), hogy végrehajtsa a tranzakciót e-pénz egyenlegének vagy egyik tárolt bankkártyájának terhére.

Ha nem SimplePay felhasználó, akkor kártyaadatainak megadásával fizethet. Ezt követően a rendszer felajánlja neki a SimplePay regisztrációt és ezzel a kártya adatainak biztonságos tárolását, így legközelebb semmilyen más barion elfogadónál nem kell újra kártyaadatokat megadnia.

A fizetés után a felhasználót a SimplePay visszairányítja az elfogadóhely weboldalára, ahol a fizetés sikerességétől függően további információkat kaphat.

Banki utalás

A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra:        11714006-25976607-00000000 teljesíteni. Az összeg beérkezését követően a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek, vagy személyesen átvehetők az GLS csomagpontok egyikén.

Az átutaláshoz szükséges adatokat (megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Kérjük a közlemény mezőben : a megrendelés számát, a vevő nevét feltüntetni szíveskedjen.

Utánvét

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelést követően a házhozszállításkor a futárnál tudod kifizetni a rendelés végösszegét készpénzzel vagy bankkártyával.