Rólunk

Szívmelengető érzés, hogy Te, aki olvasod ezeket a sorokat, szintén azok közé a vásárlók közé tartozol, aki ugyanolyan felelősen gondolkodsz, mint mi. Tisztában vagy azzal, hogy mindannyian részei vagyunk egy Egésznek és tudod, hogy minden, ami ezen a Világon létezik pótolhatatlanul fontos. Vallod: a cselekvéshez kevés az elhatározás, ezért arra törekszel és úgy élsz, hogy ha teheted ne árts, hogy  tiszteletben tartod az élet szentségét ezen a Bolygón. Ez az érteked, amelyet képviselsz, megnyilvánul abban is, hogy megfontoltan keresed és alaposan megválogatod, milyen termékeket vásárolsz, amelyekkel a fizikai testedet ápolod.

Te aki tudatos vagy, hallgatsz a megérzéseidre, bízol a saját döntéseidben, biztosan több időt szánsz arra is, hogy megtaláld a számodra tökéletes és természetes szépségápolási termékeket, melyek valóban organikus kozmetikai készítmények. Volt idő, amikor a  MADHAVA NATURALIS még csak a gondolatainkban létezett, aztán elindultunk és időt, örömteli kutatómunkát szánva erre a folyamatra, mára megvalósult és létrejött a webshopunk. Hosszú órákat töltöttünk olyan prémium kategóriás vegán luxuskozmetikum felkutatásával, melyek maximálisan kiszolgálják az igényeinket tetőtől-talpig. Tudtuk,  hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával –, ezért kínálunk megoldást Neked is, aki különleges, organikus prémium termékekre vágysz! Így született meg a MADHAVA.

Küldetésünk, hogy webáruházunk a környezettudatos vásárló közönség számára olyan, világszerte már elismert luxus, prémium kategóriás szépségápolási remekműveket kínáljon, melyek megalkotása közben semmilyen formában nem ártottak a  Bolygónknak. 

A MADHAVA Naturalis termékportfóliójába csak az általunk minőségileg szigorúan megszűrt, és személyesen tesztelt kozmetikai termékek kerülhetnek.
Az általunk forgalmazott, jelentős részben díjnyertes kozmetikum között megtalálható az organikus, természetes, vegán arckrém, make-up, parfüm, sampon és balzsam is.

Szívből örülünk, hogy ellátogattál hozzánk – köszönjük!

Bízunk abban, hogy a MADHAVA kínálatában megtalálod a számodra tökéletes szépségápolási termékeket!