Inari Arctic Beauty

 

INARI SARKVIDÉKI SZÉPSÉG

Sarkvidéki erő a gyönyörű bőrért

Az INARI Sarkvidéki szépség az Északi-sarkvidéken született, ahol a vad természet misztikus és érintetlen. Az Észak összes titkát alkalmazzuk, hogy létrehozzuk a legfejlettebb bőrápolást a szép és egészséges bőrért.

Szenvedélyünk,hogy legmagasabb minőséget és legjobb eredményt biztosítsuk, ezért a legmagasabb minőségű hatóanyagokat és legtisztább növényi anyagokat használjuk, hogy kompromisszumot nem ismerő, mindennapos bőrápolókat hozzunk létre.

Hiszünk a szép idősödésben, abban, hogy a legjobban nézzünk ki és érezzük magunkat minden életkorban. Fedezd fel, hogy a hatékony bőrápoló termékeink hogyan hoznak létre gyönyörű eredményt az érett bőrön. 

 

MIDSUMMER MAGIC BŐRÁPOLÁS

A sarkvidéki növények esszenciája 

    Az INARI Sarkvidéki Szépség bőrápolás a Sarkvidéki keveréken alapszik, mely 6, a sarkvidéki vadonban termő, erőteljes növényi összetevő egyedi komplexe. Fejlett természetes bőrápoló technológiával, válogatott olajokkal, és kiváló összetevőkkel kombinálva, az arcápolási palettánk tökéletes egyensúlyát nyújtja a hidratálásnak és öregedésgátlásnak. A nagyon könnyű textúráink ideálisak rétegzésre, és különösen arra lettek tervezve, hogy segítsenek a bőrnek felszívni az aktív összetevőket, a rendkívüli eredmény elérése céljából.

A SARKVIDÉKI BŐRÁPOLÁS SZÉPSÉGE 

Hogy ragyogóvá tegyük a bőröd

   Az INARI Sarkvidéki Szépségnél az erőnket és inspirációnkat a legtisztább és legkevésbé szennyezett vidékből merítjük, az északi sarkkörtől északra, Észak-Európában. A Sarkvidéken az éghajlati feltételek zordak, de a növények, amik túlélnek ezen a kíméletlen éghajlaton, a legmagasabb koncentrátumban tartalmazzák az aktív összetevőket. Ezek a szupernövények különösen gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban, és antioxidánsokban, és kimutatták, hogy jótékony és látható hatással vannak a bőrre. 

 

MIÉRT A SARKVIDÉKI SZÉPSÉG?

Tiszta víz, tiszta levegő és rengeteg fény

A tiszta levegőjével és kristály tiszta vizeivel, Észak-Finnország ősi tája ad otthont a bolygó nagyon sok legerősebb és leghatékonyabb növényének. .

Szenvedélyünk megalkotni a legkifinomultabb, sarkvidéki DNS-re és fejlett anti-aging mechanizmusra épülő bőrápolást a gyönyörű és egészséges bőrért. Minden korosztályban a legjobban kinézni és érezni magunkat,ez a mi hitvallásunk. 

Alapunk a sarkvidéki régióban termő és betakarított növények és forradalmi technológia használata. Erre épülve hozunk létre egy igazán fényűző, luxus, ökobarát, és magasfokúan hatékony bőrápolást, ami minden bőrtípus számára megfelelő.