Turbliss OÜ

 Történetünk

Észtország az erdők és lápok vidéke, mely egy kincset rejt - a tőzeget. A tőzeg Észtország egyik legfontosabb természeti erőforrása, jól ismert tüzelő és kertészkedéshez használt termék, melynek emellett ipari értéke is van, és nagy mennyiségben tartalmaz az emberi szervezetre nagyon jótékony hatású anyagokat. Észtország egy olyan helyen fekszik, ahol a geológia, biológia és az időjárás összedolgozott, hogy létrehozzon egy réteg balneológiai tőzeget, ami olyan gazdag humsavakban, hogy felhasználható magas minőségű természetes kozmetikumok előállítására. 

Életre Keltett Ötletek

A Turbliss abból az álomból született, hogy több értéket adjunk egy nagyon különleges természeti forrásnak, használva nagyanyáink tudását, kombinálva a modern tudománnyal. Tudósokkal és láp-specialistákkal együtt, egyedi metódusokat dolgoztunk ki arra, hogy hogyan találjuk meg, ássuk ki, analizáljuk, és dolgozzuk fel a balneológiai tőzeget, azért, hogy egyszerűen használható, funkcionális kozmetikai termékké alakítsuk a modern emberi lény számára.  

Hogyan Működik? 

A balneológiai tőzeg egy természetes, magasfokú technológia. Eredeti kompozíciója végtelenül gazdag és bioaktív - humin, fulvic, és hymatomelanin savak, szervetlen ásványok,  lipidek, aminosavak, enzimek, mikroelemek, fitonutriensek, antioxidánsok, és kén.Ezek a bioaktív összetevők mélyen a bőrbe hatolnak, visszaállítják rugalmasságát és normális működését. A tőzeg hatékony anti-aging kezelőként is működik, és egy enzime hámlasztóként, mélyen megtisztítja és egyensúlyba hozza a problémás bőrt, enyhíti a pikkelysömört és ekcémát, stimulálja a bőr mikrokeringését és anyagcseréjét. A Turbliss arcmaszkok mind mélytisztítók, és mélyhidratálók egyszerre, ha helyesen használják őket. A huminsav elég erős ahhoz, hogy visszafordítsa az oxidatív folyamatokat és csökkentse a cellulitiszt. 

A bőr hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásában az egyik kulcs komponens a hialuronsav. A huminsav segít, hogy meghosszabbítani a hialuronsav molekulák életét, amelyek lassítják a ráncok kialakulását, és a bőr hidratáltsági szintjét olyan magasan tartják, amennyire csak lehet. Összességében ahelyett, hogy hialuronsavat vagy kollagént adnánk az arcmaszkhoz, használhatjuk a tőzegből származó huminsavat, hogy segítsen a bőrsejteknek megtermelni ezeket az anyagokat maguktól.